MERDEKA 1

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke-61 Tahun.Untuk makluman Pusat Internet Batu 14 Teluk Medan akan tutup dan tidak operasi pada 31 Ogos 2018 ini.Harap maklum & terima kasih.

SELAMAT 2

Selamat Hari Raya Aidiladha,Maaf Zahir & Batin,Untuk makluman semua pada 22 Ogos 2018 (Rabu) Pusat Internet Batu 14 Teluk Medan tutup dan tidak beroperasi.Harap maklum & terima kasih.

raya 2018 pibt14tm

KAMI PETUGAS PUSAT INTERNET BATU 14 TELUK MEDAN MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI,MAAF ZAHIR & BATIN KEPADA  SEMUA KOMUNITI.

Pertandingan Video Pendek 2018

Kerjasama antara Bahagian Pembangunan Kesihatan Keluarga Kementerian Kesihatan Malaysia dan Majlis Kebangsaan Bagi Orang Kurang Upaya mengajak orang ramai untuk menyertai 
 

PERTANDINGAN VIDEO PENDEK mengenai Amalan Cara Hidup Sihat Dalam Kalangan Orang Kurang Upaya (OKU) di peringkat Kebangsaan 2018. Tema video adalah JOM AMALKAN CARA HIDUP SIHAT!

Mesej video berdasarkan 5 skop amalan cara hidup sihat.

  1. Aktiviti Fizikal
  2. Makan secara sihat
  3. Tidak merokok
  4. Bijak menangani stress
  5. Sihat tanpa alcohol

Sila hantarkan penyertaan lengkap ke emel Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. sebelum atau pada 1 September 2018.