Flyers Undi MIV

Untuk makluman anda, projek Malaysia ICT Volunteer (MIV) iaitu ICT Volunteerism : Empowering Youth Towards Digital Inclusion telah terpilih sebagai salah satu projek yang  dicalonkan di bawah kategori 4, (C4: “Capacity building”) untuk WSIS Prizes 2019 bagi merebut anugerah dalam Hadiah Projek Sidang Kemuncak Dunia Mengenai Masyarakat Bermaklumat 2019 (WSIS Prizes 2019 - ITU).

Pihak berkepentingan dan komuniti dijemput untuk mengundi satu projek bagi setiap 18 kategori yang dipertandingkan. Adalah diingatkan bahawa anda perlu melengkapkan pengundian bagi semua 18 kategori untuk pengundian anda diambil kira. Proses ini adalah untuk mengenal pasti lima (5) projek yang menerima undian tertinggi bagi setiap kategori untuk layak ke pusingan seterusnya.

Oleh yang demikian, kami memohon kerjasama Tuan/Puan untuk bersama-sama mengundi sebagai tanda mengekspresikan sokongan anda terhadap inisiatif MCMC ini.

Untuk maklumat garis panduan mengenai proses mengundi projek ini, bolehlah merujuk kepada file PDF yang disertakan.

Sila klik pautan di bawah untuk mula mengundi:

https://www.itu.int/net4/wsis/stocktaking/Prizes/2019/Vote

 

Tarikh akhir untuk melengkapkan undian adalah 10 Februari 2019.

Tuan/Puan juga adalah digalakkan untuk menghebahkan undian WSIS Prizes 2019 - ITU ini kepada kenalan yang lain.

Perhatian dan kerjasama tuan/puan amatlah diharapkan.

Terima kasih di atas undian dan sokongan anda kepada MIV.

Sekian, harap maklum.

 

-Malaysia ICT Volunteer (MIV)-

Klik File PDF Disini Untuk Cara Mengundi

MERDEKA 1

Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan yang ke-61 Tahun.Untuk makluman Pusat Internet Batu 14 Teluk Medan akan tutup dan tidak operasi pada 31 Ogos 2018 ini.Harap maklum & terima kasih.

Pertandingan Video Pendek 2018

Kerjasama antara Bahagian Pembangunan Kesihatan Keluarga Kementerian Kesihatan Malaysia dan Majlis Kebangsaan Bagi Orang Kurang Upaya mengajak orang ramai untuk menyertai 
 

PERTANDINGAN VIDEO PENDEK mengenai Amalan Cara Hidup Sihat Dalam Kalangan Orang Kurang Upaya (OKU) di peringkat Kebangsaan 2018. Tema video adalah JOM AMALKAN CARA HIDUP SIHAT!

Mesej video berdasarkan 5 skop amalan cara hidup sihat.

  1. Aktiviti Fizikal
  2. Makan secara sihat
  3. Tidak merokok
  4. Bijak menangani stress
  5. Sihat tanpa alcohol

Sila hantarkan penyertaan lengkap ke emel Alamat emel ini dilindungi dari Spambot. Anda perlu hidupkan JavaScript untuk melihatnya. sebelum atau pada 1 September 2018.

SELAMAT 2

Selamat Hari Raya Aidiladha,Maaf Zahir & Batin,Untuk makluman semua pada 22 Ogos 2018 (Rabu) Pusat Internet Batu 14 Teluk Medan tutup dan tidak beroperasi.Harap maklum & terima kasih.

raya 2018 pibt14tm

KAMI PETUGAS PUSAT INTERNET BATU 14 TELUK MEDAN MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI,MAAF ZAHIR & BATIN KEPADA  SEMUA KOMUNITI.